Xiaomi Mi Pročišćivač zraka PRO

379,00 KM429,00 KM (-12%)

Na stanju

  • Efektivan karbonski filter
  • Troslojna filtracija za veću efektivnost
  • Lagana i brza instalacija
  • Pokriva do 60 kvadratnih metara
Compare

Xiaomi Mi Pročišćivač zraka PRO

Xiaomi Pročišćivač zraka Pro, Efektivan karbonski filter, Troslojna filtracija za veću efektivnost, Lagana i brza instalacija, Pokriva do 60 kvadratnih metara

xiaomi mi pro

 

Izaberite optimalan mode pročišćavanja zraka

High speed mode – Osvježite svoj dom za samo 12 minuta

Night mode – Noćni način vam omogućuje tihi rad pročišćivaća zraka dok spavate i udišete čisti zrak.

Auto mode – Senzori u pročiščivaću automatski detektuju kvalitetu zraka u vašem domu i automatski ukljućuje najbolji način rada.

Smart pročišćivači zraka visokih perfomansi – Do 406m3/h

Pročistite svoj dom sa Xiaomi Pročišćivač zraka Pro u 12 minuta CADR do 406m³ / h, efektivno pokrivanje 48m² CADR (stopa dovoda čistog zraka) je međunarodni standard za mjerenje efektivnosti pročišćivača zraka.
Mi Air Pročišćivač rekonstruisan je od temelja prema aerodinamičkim principima kako bi postigao visoke performanse od kompaktnih uređaja.
Cirkulacijski sustav sa dvostrukim ventilatorima djelotvorno pumpa čisti zrak u svaki kutak vašeg doma.
Učinkovita pokrivenost kreće se od 28m do 48m². 406m³ / h CADR 48m² Učinkovita pokrivenost * Efektivna pokrivenost temelji se na CADR-u, a na nju mogu utjecati čimbenici kao što su visina prostorije i omjer parcele. * Učinkovito područje Xiaomi Pročišćivač zraka Pro Pročišćivača zraka temelji se na GB / T 18801 standardu za pročišćavanje zraka: Djelotvorno područje = CADR * (0,07-0,12)

 

pro xiaomi mi

Zaštita trostrukog filtera – Filtrira PM2.5, formaldehid i ostale štetne materije

91% Formaldehid i druge štetne tvari

99,3 PM0.3 (0.3μm inhalable particles)

100% Prašina, polen i ostale krupne čestice

Cilindrični filter od 360 ° unosi zrak učinkovitije iz svakog smjera u usporedbi s uobičajenim uređajima za pročišćavanje zraka.
Filtrira više od 99% čestica veličine 0,3 μm i veće, koristeći HEPA filter visoke gustoće visoko kvalitetnog japanskog proizvođača Toray. Aktivirani filter kokosovog ugljika uklanja i 91% formaldehida i drugih štetnih tvari. Zamjena filtra je jednostavna i automatski ćete biti obaviješteni putem aplikacije kada treba zamjenu.

 

xiaomi mi pro filter

Dvostruki ventilatorski sustav- 4 neovisna zračna kanala

Filteri visokog učinka ne mogu distribuirati čisti zrak u najudaljenije kutove vašeg doma. Tu dolazi dvostruki ventilatorski sustav sa četiri zračna kanala. Mi Air Purifier koristi dva ventilatora visokih performansi za unošenje i ispuštanje zraka prema gore kroz 4 neovisna zračna kanala. Očistite spirale zraka prema stropu, kružeći za 360 ° u svim smjerovima kako bi ispunili sobu prije nego što se povuku u pročišćivač.

 

Potpuna kontrola

Xiaomi Pročišćivač zraka Pro Potpuno kontrolišite svježinu zraka u svome domu. Aplikacija Mi Home vam donosi informacije o svježini zraka, savjetuje kada da otvorite prozor i mnogo drugih opcija koje će omogućiti da u vašem domu udišete čisti planinski zrak

 

xiaomi pro purifier

Napišite prvi recenziju za “Xiaomi Mi Pročišćivač zraka PRO”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Trenutno bez recenzija.

Main Menu

Xiaomi Mi Pročišćivač zraka PRO

Xiaomi Mi Pročišćivač zraka PRO

379,00 KM429,00 KM (-12%)

Dodaj u košaricu