Tablet Samsung A7 Lite SM-T220 Galaxy 8.7” WiFi Gray

379,00 KM

Na stanju

  • Ram memorija 3 GB
  • Interna memorija 32 GB
  • Veličina ekrana 8.7 inča
  • Garancija 2 godine
Compare
SKU: KM1220689-1 Kategorija: Tag:

Tablet Samsung A7 Lite SM-T220 Galaxy 8.7” WiFi Gray

Upoznajte uređaj koji će se svidjeti cijeloj vašoj porodici: Samsung Galaxy Tab A7 Lite, tablet napravljen za dijeljenje. Sa svojim kompaktnim ekranom od 8,7 “, Galaxy Tab A7 Lite je savršene veličine za zabavu u pokretu. Njegov čvrsti metalni okvir napravljen je za nošenje iz dnevne sobe na odmor na plaži ili gdje god ga želite ponijeti. Galaxy Tab A7 Lite dolazi s 2 mjeseca besplatnog YouTube Premiuma¹ i pristupom satima zabave bez oglasa tako da možete biti zadovoljni svima bez dosadnih smetnji. Galaxy Tab A7 Lite također pojednostavljuje zabavne potrebe svima pod vašim krovom, s moćnim procesorom i mnoštvom skladištenje.

 

Zabava ide tamo gdje ti ideš

Sa svojim kompaktnim ekranom od 8,7 “, tankim dizajnom i čvrstim metalnim okvirom, Galaxy Tab A7 Lite je savršene veličine za zabavu u pokretu. Lako ga nose svi u porodici, bilo da putujete iz dnevne sobe na odmor na plaži ili bilo gdje drugo gdje ga želite uzeti.

 

Čvrsti okvir za trajnu zaštitu

Galaxy Tab A7 Lite ima nadograđeni metalni okvir koji štiti od svakodnevnog štucanja. To znači da je napravljen da bude izdržljiv pa vaš tablet nastavlja raditi čak i kada rukuje rukama podložnim nesrećama.

 

 

Performanse koje vas neće izneveriti
Galaxy Tab A7 Lite ima veću brzinu od prethodnih modela², tako da možete uživati ​​u izuzetno glatkom prijenosu na tabletu s minimalnim prekidima, bilo da radite ili se igrate. Kartica A7 Lite takođe sadrži više proširivog prostora za skladištenje nego do sada – do 1 TB, gotovo dvostruko više od prethodnog modela – za sve vaše važne datoteke poput fotografija, video zapisa i aplikacija.

 

 

Jedan uređaj pun energije
Samo naprijed, uživajte u svom omiljenom sadržaju s poboljšanom baterijom³ koja ima dovoljno snage za vaš užurbani način života – a zatim i neke. Galaxy Tab A7 Lite odlikuje se dugim vijekom trajanja baterije koji vam pomaže da tokom jednog dana napunite dan, od ureda do teretane i opet kod kuće. USB-C port za brzo punjenje pomaže vam da brzo vratite napunjenost tako da možete ostati povezani sa sadržajem za kojim najviše žudite.

 

 

Napišite prvi recenziju za “Tablet Samsung A7 Lite SM-T220 Galaxy 8.7” WiFi Gray”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Trenutno bez recenzija.

Main Menu

tablet samsung SM-T220 Galaxy 8.7 WiFi gray

Tablet Samsung A7 Lite SM-T220 Galaxy 8.7'' WiFi Gray