Štapni Usisivač Xiaomi Roidmi Cordless Vacuum Cleaner Z1

469,00 KM

Na stanju

  • Marka: Xiaomi Roidmi
  • Model: Z1
  • Površine: Sve vrste površina (tepisi, drvo, keramika, mramor, pločice, tekstil itd.)
  • Materijal: ABS
  • Kapacitet baterije : 2500 mAh
Compare

Xiaomi Roidmi Cordless Vacuum Cleaner Z1

 

Xiaomi Roidmi Cordless Vacuum Cleaner Z1 Za sve tipove površina – Sa različitim glavama – Način brisanja – 100.000 o / min / min – Zračni pritisak 110 W i 22000Pa – Spremnik za prašinu od 650 ml – Autonomija do 60 minuta – Jednostavno čišćenje – Nosač na zid

Xiaomi je trenutno jedna od najsvestranijih kompanija. Svi znamo o različitim Xiaomi proizvodima, ali možda još ne znate Xiaomi visokokvalitetne usisavače. Ako ste već fascinirani Roborockom, onda ćete biti zaprepašteni Roidmijem , koji zadržava isti kvalitet, ali po još nižoj cijeni.

Ovdje vam predstavljamo Xiaomi Roidmi Z1, moderni bežični usisavač sa snažnim motorom bez četkica (doseže 22000 Pa), četverostrukim sistemom za sterilizaciju i visokom autonomijom . Zar nije zanimljivo? Ostanite ovdje, u PowerPlanetu, da biste saznali više.

Snažni motor bez četkica od 110 W 22000Pa

Ako tražite uređaj za lako uklanjanje prljavštine i prašine, Xiaomi Roidmi Z1 je vaš usisavač. Pored atraktivnog bežičnog dizajna , ističe se i snažnim motorom bez četkica koji se okreće pri 100 000 o / min i postiže snagu usisavanja od 110 W ili 22000 Pa. To znači da Xiaomi Roidmi Z1 može usisati sve vrste čestica i prljavština, čak i najveća.

Uživaj u tišini

Uprkos velikoj usisnoj snazi, Xiaomi Roidmi Z1 proizvodi nivo buke ispod 72 dB zahvaljujući trostrukoj tehnologiji za poništavanje buke : njegov motor, bez četkica, smanjuje trenje i smanjuje emitiranu buku; nadalje, buka je uravnotežena razdvajanjem u 10 ciklona i, konačno, ima filter koji je još više smanjuje.

Ciklonska tehnologija

S druge strane, Xiaomi Roidmi Z1 koristi sustav odvajanja od 10 ciklona , koji pomaže u održavanju filtra čistim kako se ne bi začepio i zadržava usisni kapacitet dok se spremnik puni (0,65 L), što doprinosi njegovom efektivnost i efikasnost.

ZiWei četverostepeni sistem filtriranja

Roidmi nas upozorava da mnogi patogeni mogu ostati unutar našeg usisavača ako ga često ne temeljito očistimo. Na taj se način ovi patogeni istiskuju u zrak koji udišemo, zagađujući ga i čineći pustoš po naše zdravlje. Zbog toga Xiaomi Roidmi Z1 ima napredni 4-stepeni sistem filtriranja koji uklanja većinu štetnih čestica , još jedan vrhunac ovog usisavača.

S druge strane, Roidmi Z1 uključuje krpe i pribor koji mogu zarobiti sve vrste čestica i mikroorganizama. Takođe, njegova glavna četkica s više površina sadrži bakteriostatske jone srebra , koji se mogu riješiti 99% bakterija. Ovome moramo dodati Novaron metalni jonski filter te stražnji i prednji HEPA filter . Na taj će način naš usisivač Z1 istjerati čistiji zrak , što je posebno naznačeno za ljude koji pate od neke vrste alergije ili respiratornog stanja.

Različite četke za različite površine

Kao što je često slučaj s ovom vrstom usisavača, Xiaomi Roidmi Z1 ima dobru fleksibilnost  za čišćenje ispod namještaja, a da se ne moramo previše opterećivati. Osim toga, svojim dizajnom koncentrira težinu na ručki  (samo 1,55 kg), tako da je možete koristiti za čišćenje svih vrsta površina osim poda, kao što su plafoni, zavjese, sofe itd. Potonjem također pomaže uključivanje od različitih mlaznice i četke , od kojih svaka ima posebne funkcije.

Motorizirana četkica za više površina

Ova četka kombinira gumu i čekinje i idealna je za usisavanje svih vrsta podova, učinkovito uklanjajući dlake od kućnih ljubimaca i neravnu prljavštinu. Njegova okrugla četka je mekana, pa se može koristiti i sa šumom, tepisima i prostirkama. Na bazu možete dodati i krpu da biste iskoristili način rada “mop”. Roidmi Z1 ne usisava samo!

Mini motorizirana četka

Mini motorizirana četka dizajnirana je za efikasno hvatanje prljavštine, kose, mikročestica i svih vrsta alergena s mekših, nježnijih površina poput kreveta, sofe ili jastuka.

Ravan alat

Ravnom mlaznicom možete usisati kutove, pukotine ili teško dostupne rupe.

Mala četkica s čekinjama

Konačno, okrugla četka je savršena za usisavanje zavjesa i tkanina. Također za uklanjanje fine dlake sa sofe, kreveta itd. Ili čak i za manje površine ili s ugrađenom nečistoćom.

Do 60 minuta autonomije

Bežični usisivač Xiaomi Roidmi Z1 napaja Li-ion baterija od 2500 mAh , koja pruža do 60 minuta * autonomije jednim punjenjem. Zahvaljujući ovom i velikom spremniku velikog kapaciteta, Roidmi Z1 pokriva veća područja , a da ne spominjemo uštedu vremena i udobnosti koju nudi njegov bežični sistem.

* Radno vrijeme ovisi o određenim parametrima, kao što su količina nečistoće, vrsta površine i snaga usisavanja.

Jednostavno skladištenje i udobno pražnjenje spremnika

Vrijeme je za čišćenje našeg usisivača? Vjerovatno ste i više puta osjetili da je čišćenje usisavača teško i možda biste trebali ponovo početi koristiti metlu … Ne brinite, s Xiaomi Roidmi Z1 je gotovo, jer njegov spremnik možete isprazniti pritiskom na dugme .

Uz to, Xiaomi Roidmi Z1 uključuje i priključnu stanicu za montiranje na zid , koja će nam omogućiti da ga sakupljamo na malom prostoru bez zauzimanja previše prostora.

Napišite prvi recenziju za “Štapni Usisivač Xiaomi Roidmi Cordless Vacuum Cleaner Z1”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Trenutno bez recenzija.

Main Menu

Štapni Usisivač Xiaomi Roidmi Cordless Vacuum Cleaner Z1

Štapni Usisivač Xiaomi Roidmi Cordless Vacuum Cleaner Z1