Štapni Usisivač Xiaomi Roidmi Cordless Vaccum Cleaner S1E Plavi

369,00 KM

Na stanju

Ergonomski dizajn i  rotirajuća ručka za  270 °
• Bezbrižno usisavanje 40 minuta jednim punjenjem
•  Učinkovita baterija
• Četveroslojni HEPA filter za uklanjanje i najmanjih čestica iz vašeg okruženja
• Uređaj velike  snage  i usisne snage

Compare

Bežični usisivač Xiaomi Roidmi S1E Cordless Vacuum Cleaner – Opis

Izuzetno lagani Bežični usisivač Xiaomi ROIDMI S1E pruža snažno usisavanje od 100 vazdušnih vata, tiho i efikasno. Jednostavno prebacite opcionalne nastavke i pretvorite ih u prikladan usisavač za ruke za različite primene čišćenja. ROIDMI je ponosan što je dio Xiaomi ekosistema. Moćni digitalni motor bez četkica: Moćni digitalni motor bez četkica okreće se na 80.000 o / min da proizvede 100 zračnih vata usisavanja. Do 40 minuta rada: Moćnoj litijumskoj bateriji je potrebno samo 2,5 sata da se napuni i pruža do 40 minuta vremena rada u standardnom režimu i 10 minuta u poboljšanom režimu.

Nagrađivani dizajn: Dobitnik 6 međunarodnih nagrada za dizajn za svoj elegantan, geometrijski dizajn. Izuzetno lagan: Sa samo 1,3 kg (2,9 lbs), izuzetno lagan i ergonomski dizajn pomaže u smanjenju umora, istovremeno pružajući kontrolu bez napora prilikom čišćenja. Velika ručka od 270 stepeni: Ergonomski dizajnirana ručka od 270 stepeni koja uključuje dugmad za uključivanje / isključivanje i brzinu, bez prekidača za okidač, olakšava upotrebu pod bilo kojim uglom. No-Wrap valjak: Mekana, tkana, najlonska četka za valjak posebno je dizajnirana za čišćenje podova bez omotavanja kose oko valjka. Motorizovana glava sa motorom: Višekutna motorizirana glava može se okretati za 270 stepeni da bi dosegla male uglove i lako manevriše ispod nameštaja i kreveta tankih 6,6 cm / 2,6 ”. Magnetni nosač za odlaganje i punjenje: Magnetni nosač za odlaganje i punjenje diskretno drži usisavač i kabel za punjenje radi praktičnosti. najlonska četka za valjak posebno je dizajnirana za čišćenje podova bez omatanja dlake oko valjka.

Motorizovana glava sa motorom: Višekutna motorizirana glava može se okretati za 270 stepeni da bi dosegla male uglove i lako manevriše ispod nameštaja i kreveta visokih 6,6 cm / 2,6 ”. Magnetni nosač za odlaganje i punjenje: Magnetni nosač za odlaganje i punjenje diskretno drži usisavač i kabel za punjenje radi praktičnosti. najlonska četka za valjak posebno je dizajnirana za čišćenje podova bez omotavanja kose oko valjka. Motorizovana glava sa motorom: Višekutna motorizirana glava može se okretati za 270 stepeni da bi dosegla male uglove i lako manevriše ispod nameštaja i kreveta visokih 6,6 cm / 2,6 ”. Magnetni nosač za odlaganje i punjenje: Magnetni nosač za odlaganje i punjenje diskretno drži usisavač i kabel za punjenje radi praktičnosti.

Napišite prvi recenziju za “Štapni Usisivač Xiaomi Roidmi Cordless Vaccum Cleaner S1E Plavi”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Trenutno bez recenzija.

Main Menu

Štapni Usisivač Xiaomi Roidmi Cordless Vaccum Cleaner S1E Plavi

Štapni Usisivač Xiaomi Roidmi Cordless Vaccum Cleaner S1E Plavi