Štapni Usisivač Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner Light

229,00 KM

Na stanju

  • Izuzetno lagan
  • Trajanje baterije – 45 min/13min (standardni/MAX režim)
  • Trostepena filtracija
  • 50AW
Compare

Štapni usisivač Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner Light

 

Štapni usisivač Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner Light predstavlja savršenu kombinaciju snage i laganog dizajna za jednostavnije i efikasnije čišćenje

Jednostavno, efikasno čišćenje kombinacijom laganog, bežičnog dizajna i snažnog usisavanja. Pored upečatljivog bežičnog dizajna, još jedna karakteristika koja ističe Mi Štapni usisivač light je i njegov snažni motor bez četkica koji karakteriše 100.000 obrtaja u minuti i ima 2 nivoa usisne snage 20 AW i 50 AW, kao i protok vazduha od 17000 Pa.

Lagano tijelo od 1.2 kg – Lako se drži i čisti

Lagano tijelo sastoji se od laganih, čvrstih materijala i kompaktne strukture motora i baterije. Očistite teško dostupna mjesta samo jednom rukom. Mi Štapni usisivač light je napravljen od laganih i izdržljivih materijala, težina samog usisivača je samo 1.2 kg, sa kompletnim dodacima i produžnom cevi težina se povećava na 2.3 kg. Uprkos maloj težini, Mi Štapni usisivač light ima moćan motor i ugrađenu bateriju. Set uključuje 3 zamenljiva usisna otvora koji omogućavaju čišćenje čak i unutar automobila. Ravna četka sa čekinjama je savršena za usisavanje zavjesa i tkanina.

Lakši i udobniji za upotrebu

Zahvaljujući laganom tijelu, lakše ćete ga nositi i efikasnije ćete se nositi sa različitim zadacima.

Brzi motor bez četkica –  Snaga usisavanja do 50 AW

Opremljen standardnim brzim motorom bez četkica za stvaranje dosljednog i efikasnog usisavanja.

Vrijeme rada do 45 min – dovoljno za dubinsko čišćenje stana srednje veličine sa jednim punjenjem

Jednim punjenjem, dugotrajna litijumska baterija od 2500 mAh omogućava 45 minuta rada u standardnom režimu za čišćenje srednjeg ili velikog stana.

Dva režima rada – Izaberite režim koji odgovara vašim potrebama za čišćenjem

Za svakodnevno čišćenje odaberite standardni režim za hvatanje čestica svih veličina (trajanje baterija do 45 min). Za dubinsko čišćenje odaberite režim MAX (trajanje baterija do 13 min). Snaga usisavanja dostiže 17 kPa. Brzi motor bez četkica obezbjeđuje neprekidan rad čak i pri maksimalnoj snazi. Potpuno punjenje obezbjeđuje 13 ili 45 minuta rada, u zavisnosti od odabranog režima. Potrebno je 5 sati da napunite usisivač, zapremina posude za prašinu je 0.5 litara, a nivo buke ne prelazi 79 dB.

Sistem filtracije u 3 koraka – Efikasnost filtracije 99.98%

Efikasna filtracija u 3 koraka. Ciklonski sistem odvaja prašinu od vazduha. Prašina se hvata nakon prolaska kroz ciklonski filter, efikasan HEPA filter i pamučni filter, dok se čisti vazduh ispumpava. Ciklonski filter  za trenutno, efikasno hvatanje čestica. HEPA filter visoke efikasnosti filtrira čestice do 0.3μm. Pamučni filter filtrira prašinu i ispumpava čist vazduh.

Bežični dizajn za lakše kretanje – Dubinski očistite svaki ugao

Bežični dizajn vam pomaže da se lako krećete i čistite spavaću sobu, dnevnu sobu, radnu sobu i još mnogo toga. Ne samo za pod, usisivač se može koristiti za čišćenje nameštaja i lako dopire do uglova.

Motorna četka za zemlju – Uklanja prašinu i prljavštinu iz svakog ugla

Ugrađeni nezavisni motor za dubinsko čišćenje drvenih podova i tepiha. Delikatno čišćenje izuzetno mekom četkom ne ostavlja oštećenja na podu ili tepisima.

Za čišćenje svakog kutka i teško dostupnih mesta

Održava čitavu kuću čistom, pogodan je za čišćenje vrata, prozora, uglova zidova i stepeništa i drugih pukotina.
Ravna mlaznica: koristi se za usisavanje uglova, pukotina ili rupa kojima je teško pristupiti.

Napišite prvi recenziju za “Štapni Usisivač Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner Light”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Trenutno bez recenzija.

Main Menu

Štapni Usisivač Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner Light

Štapni Usisivač Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner Light