Robot Usisivač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P Crni

599,00 KM

Na stanju

Xiaomi Mi robotski usisivač MOP
Wifi: Da
Mokro usisavanje: Da
Kapacitet baterije: 2400 mAh
Zapremnina posude za prašinu: 600 ml

Compare

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P Black

mop p black

Robot Vacuum Mop P Black – Stigla je nova generacija robotskih usisavača Xiaomi. Sa povećanom snagom usisavanja, većim kapacitetom i sposobnošću brisanja kuće, to je vrhunska verzija Robot usisavača koji ste čekali. Zaljubit ćete se u novi Mop P Black!

DIZAJN Robot Vacuum Mop P Black

Dizajn novog usisivača Xiaomi zadržao je klasične linije i karakterističnu crnu boju marke. Njegov je senzor podignut kako bi mogao bolje znati kamo ide vaš budući usisavač, bez ikakvih problema s korištenjem. Pored toga, ima talog za prašinu koji sada nudi kapacitet do 0,30L.

mop p black robot vacuum mop

BATERIJA

Kapacitet baterije od 3200 mAh, koji će nam omogućiti vrlo široku autonomiju, imajući mogućnost da se bez ikakvih problema vratimo na svoju bazu punjenja kada je blizu da isprazni bateriju.

vacuum mop p black

PREVAZILAŽENJE PREPREKA

Još jedna značajka novog Xiaomi  Mop P motora je da je sposoban prevladati prepreke visoke do 2 cm.

USISNA SNAGA 

Novi model Mop P zahtjeva poboljšanja, a Xiaomi je poboljšao usisni kapacitet  na 2100 PA usisavanja . Ovaj novi model Xiaomi sposoban je zarobiti puno prašine i prljavštine, a ako u kući ima kućnih ljubimaca, držite dosadnu dlaku na oku.

Pored toga, ovaj novi model Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P uključuje Mop, tako da dodaje dodatno čišćenje jer prvo pomete i usisa, a zatim prođe krpu po podu.

mop p mopping

Rezervoar za vodu 

Filter za vodu održava krpu čistom i kontrolira količinu vode tako da na podu uvijek ostaju najbolji rezultati. Također je dizajniran tako da je lako napuniti vodu i zamijeniti krpu na vašem Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P Black.

Filtera za prašinu možete jednostavno čistiti sa vodom, što čini manje potrebnom zamjenu, tako da efikasnost vašeg novog robotskog usisavača nikada ne opada.

MOP P BLACK ROBOT USISIVAC

Senzori Robot Vacuum Mop P Black

LDS laserski Mop P mjerač udaljenosti sa skenerom od 360º poput onog koji se ispituje na samostalnim automobilima koji sve oko sebe provjerava 1800 puta u sekundi kako bi odabrao najpovoljniju rutu čišćenja u bilo kojem trenutku.

Sadrži 12 višesmjernih senzora za otkrivanje koraka ili razlika u nivou, kao i senzor za automatsko punjenje koji će se vratiti u bazu vašeg robotskog usisavača kada se baterija isprazni.

robot vacuum mop p black

Potpuna kontrola sa vašeg pametnog telefona

Zahvaljujući aplikaciji možete ručno upravljati Mi Robotom, precizno nadgledati usisavač, smjer čišćenja i njegov tačan položaj. Možete uključiti i isključiti usisivač iz aplikacije, promijeniti način čišćenja i pregledati dnevni, tjedni i mjesečni napredak svih sesija čišćenja.

Napišite prvi recenziju za “Robot Usisivač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P Crni”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Trenutno bez recenzija.

Main Menu

Robot Usisivač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P Crni

Robot Usisivač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P Crni