Robot Usisivač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P Bijeli

599,00 KM

Na stanju

Planiranje putanje (senzor udaljenosti): LDS 360°, kreiranje mape kretanja u realnom vremenu pomoću kamere

Način rada: auto-punjenje i ponovno čišćenje

Dodaci: glavna četka, bočna četka, 200 ml spremnik za prašinu i 200 ml rezervoar za vodu

Kompatibilnost: iOs, Android

Compare

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P

Mi Robot Vacuum Mop P je veoma pametni i značajno poboljšani robotski usisivač sa osvježenim ali i dalje prepoznatljivim Xiaomi dizajnom. Odlikuje ga i poboljšani senzor za sveobuhvatno skreniranje prostora u kojem se nalazi i najefikasnije kretanje prilikom čišćenja.

Ovaj pametni robotski usisivač opremljen je rezervoarom za prašinu kapaciteta 550 ml i supermoćnom LG/Panasonic baterijom od 3200 mAh za prilično dugu autonomiju u radu. Bez ikakvih problema savladava prepreke visine do 2 cm što znači da ga ni većina pragova neće omesti u usisavanju.

Mi Robot Vacuum Mop P se odlikuje usisnom snagom od 2100 Pa, što je dovoljno za usisavanje većine prašine i prljavštine po kući, kao i dlaka koje ostave kućni ljubimci. Kao i njegovi prethodnici, ovaj model robot usisivača dizajniran je tako da podove prvo pomete i usisa, a zatim ih i prebriše vlažnom krpom. Rezervoar ostaje čist zahvaljujući vodenom filteru koji ujedno kontroliše i količinu vode, tako da je brisanje odgovarajuće i sigurno za sve vrste podova, pa i za drvene, uključujući parket, tarket ili laminate.

Senzori sa savršeno precizno i ekonomično kretanje po kući

Kako bi osigurao da se vaš dom potpuno očisti, pritom birajući najprikladniji put za čišćenje u svakom trenutku, laserski mjerač udaljenosti sa skenerom od 360 stepeni provjerava okolinu u radijusu do 8 metara čak 1.800 puta u sekundi. Više i bolje performanse samog senzora pružaju procesor R16-J i glavni procesor Mali 400.
Mi Robot Vacuum Mop P ima još 11 višesmjernih senzora poput IF senzora, senzora stubišta, senzora za zaštitu od sudara sa zidovima i drugim predmetima po kući, senzora za bateriju i automatskog senzora za stanicu za punjenje, senzora isključivanja u slučaju blokade ili zastoja, a ugrađeni su i senzori rezervoara za prašinu, vodu i krpe, te senzor javljanja grešaka.

Zahvaljujući Xiaomi aplikaciji, sada možete ručno kontrolisati rad vašeg robotskog usisavača, mijenjati način čišćenja i kontrolisati njegov položaj. Aplikacija obezbjeđuje uključivanje i isključivanje usisavanja i pregled dnevnog, sedmičnog ili mjesečnog rasporeda koji je robot ispunio.

Napišite prvi recenziju za “Robot Usisivač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P Bijeli”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Trenutno bez recenzija.

Main Menu

Robot Usisivač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P Bijeli

Robot Usisivač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P Bijeli