Robot Usisivač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential G1

315,00 KM

Nema na zalihi

Pametni usisivač koji sam usisava prostorije i briše podove u Vašem domu.
Funkcija automatskog mapiranja prostorija.
Pametni sistem sam detektuje prepreke, stepenice i slično.
Vrijeme rada do 90 minuta.

Compare

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential G1 

 

 

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential G1 je veoma efikasan pametni robot usisivač usisne snage 2200 Pa. Njegov izuzetni dizajn čini ga savršeno pokretljivim i preciznim prilikom obavljanja čišćenja kuće. U njemu je rezervoar kapaciteta 200 ml iz kojeg crpi vodu za mokro brisanje podova kada je to potrebno. U opciji su tri načina njegovog rada prilikom dubinskog i mokrog čišćenja, zavisno od podloge na kojoj se nalazi, odnosno od toga koliku količinu vode mu odredite za korišćenje.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential G1 White
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential G1 White

Mi Robot Vacuum Mop Essential G1 se u radu oslanja na energiju iz baterije kapaciteta 2500 mAh. Baterija mu daje autonomiju od oko jedan i po sat, zavisno od toga na kakvim površinama usisava prašinu, ali i od načina rada. Kad mu energija spadne na minimum, sam će se pronaći bazu za punjenje i prikopčati se kako bi uskoro ponovo bio maksimalno spreman za poslove čišćenja koje vi možete da posmatrate udobno smješteni u fotelju ili da ga čak i kontrolišete i navodite preko smartfona s kojim je jednostavno poveziv. Korišćenje Xiaomi aplikacije je praktično prava zabava.

 

g1 essential white

Mi Robot Vacuum Mop Essential G1 ima, naravno, i rezervoar za čvrste materije i on je kapaciteta 0.42 litra. Dolazi s trostrukim filterom u kombinaciji najlon, spužva, HEPA, a praktično ima trostruki sistem protiv prašine i grinja. Senzor protiv sudara štiti ga od mehaničkih oštećenja iako je i njegova konstrukcija dovoljno jaka da mu slučajni udarci ne naude. Kompatibilan je s Android i iOS uređajima

Napišite prvi recenziju za “Robot Usisivač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential G1”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Trenutno bez recenzija.

Main Menu

Robot Usisivač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential G1

Robot Usisivač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential G1

315,00 KM