Robot Usisivač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C

460,00 KM

Na stanju

  • Usisna snaga: 2100 Pa
  • Baterija 3200mAh, 180 m²
  • Način rada auto-punjenje i ponovno čišćenje
  • Podržava glasovno upravljanje
Compare

Usisivac Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C – Opis

Veći kapacitet čišćenja

Usisivač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C Dizajn novog usisavača čuva klasične linije marke Xiaomi, a njegov senzor je kao i u prethodnika – povišen te pruža bolju orijentaciju u prostoru i lakše skeniranje vašeg doma. Mi robot vakuum – Mop P opremljen je 0,3L spremnikom prašine i super snažnom baterijom od 3200 mAh tvrtke LG i Panasonic koja vam omogućava dužu autonomiju rada. Uz to, robotskom usisavaču nije problem niti prepreka visine do 2 cm (npr. tepisi…)

Izvrsna usisna snaga

Najnoviji robotski usisivač Mi Robot Vacuum Mop 1C odlikuje se usisnom snagom od 2100 Pa, što je dovoljno za ubiranje i usisavanje većine prašine i prljavštine u vašem domu, kao i dlake koje su ostavili vaši kućni ljubimci. Kao i njegovi prethodnici, Mi Robot Vacuum-Mop dizajniran je tako da prvo pomete pod prednjom stranom i obriše vlažnom krpom nakon toga.

Precizno i ​​učinkovito mokro čišćenje

Novim dizajnom vodeni filter održava spremnik čistim i kontrolira količinu vode tako da je brisanje prikladno i sigurno i za drvene podove, a osigurati će učinkovitost brisanja uvijek na visokoj razini.

Izvrsna pokrivenost senzora

Kako bi osigurao da se vaš dom potpuno očisti, pritom birajući najprikladniji put za čišćenje u svakom trenutku, tu je laserski daljinomjer LDS sa skenerom od 360 stupnjeva, koji provjerava okolinu u radijusu do 8 metara 1800 puta u sekundi. Više i bolje performanse samog senzora pružaju procesor R16-J i glavni procesor Mali 400. Uz laserski daljinomjer, vaš novi robotski usisavač ima još 11 višesmjernih senzora poput IF senzora, senzora stubišta i sudara u zid / prepreke, povratak senzora za bateriju i automatskog osjetnika na stanicu za punjenje, senzor isključivanja u slučaju blokade ili zastoja, ugrađeni su senzor spremnika za prašinu, vodu i krpe, senzor javljanja grešaka…

Potpuna kontrola pametnim telefonom

Zahvaljujući Xiaomi aplikaciji, sada možete ručno kontrolirati rad vašeg robotskog usisavača, mijenjati način čišćenja, nadzirati njegov položaj, a aplikacija vam omogućuje uključivanje i isključivanje usisavanja i pregled dnevnog, tjednog ili mjesečnog rasporeda koji je robot ispunio.

Pogodno za: tepihe, keramičke pločice, mramorne podove, …

Napomena: Ne dodajte sredstva za čišćenje u spremnik za vodu, a proizvođač preporučuje korištenje destilirane vode kako biste produžili vijek trajanja samog proizvoda.

Napišite prvi recenziju za “Robot Usisivač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Trenutno bez recenzija.

Main Menu

Robot Usisivač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C

Robot Usisivač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C