Robot usisivač Roborock S6 Pure Vacuum Cleaner Crni

805,00 KM

Na stanju

  • Snažna punjiva baterija koja omogućuje do 150 minuta autonomne upotrebe.
  • 2 u 1: suho usisavanje i mokro brisanje poda
  • Precizna navigacija LiDAR
  • Perivi HEPA filter
  • 14 navigacijskih senzora
  • Uzastopno i selektivno čišćenje prostora
  • Tih i učinkovit rad
Compare

Robot usisivač Roborock S6 Pure Vacuum Cleaner

roborock s6 pure

DIZAJN

Robot usisivač Roborock S6 Pure Vacuum Cleaner ; mekani i fleksibilni točkići na ovom impresivnom usisivaču bez problema savladavaju prepreke visoke do 2 cm. Možete uz pomoć svog smartfona stvorite virtuelne zidove kako ne bi trošio energiju tamo gdje to nije potrebno. Napredni dizajn zaštite, čuva ga od oštećenja, te umanjuje buku do 50%, zavisno od načina rada.

USISNA SNAGA

Roborock S6  ima usisne snage 58 W. Odlikuje ga veliki broj podesivih opcija rada.  Njegova superefikasna četka okreće se brzinom 1350 obrtaja u minuti. Kada sa tvrdih podova prijeđe na tepihe automatski se uključuje Carpet Boost funkcija, za maksimalnu efikasnost.

BATERIJA S6 Pure

Robot usisivač Roborock S6 ima izuzetno snažnu bateriju, kapaciteta 5200 mAh. Sa jednim punjenem može bez problema obaviti dva i pol sata efektivnog rada. Pored snage odlikuje ga i visoka inteligencija, jer sam odlazi do postavljene stanice za punjenje i na nju se prikopčava kad mu je baterija pri kraju snage.

 

ROBOROCK S 6

REZERVOAR S6 Pure

Masa mu je 3.2 kg, a u njemu je i rezervoar za vodu od 180 ml. Jednako efikasno usisava prašinu i druge nečistoće kao što briše podove.

Rezervoar za prikupljeni otpad mu je kapaciteta 480 ml i sasvim jednostavno i lako se prazni. Glavna i bočna četka se lako skidaju i čiste baš kao i filter koji se može prati.

 

S6

NAVIGACIONI SISTEM S6 Pure

Roborock S6 je u mogućnosti da uz pomoć laserskog mjerenja kreira mapu prostora i čišćenja za svaku prostoriju u kojoj se nađe.  Laserski navigacioni sistem na ovom uređaju nepogrešivo izračunava najefikasniji način čišćenja površina. Roborock S6 Pure Vacuum Cleaner je uz Roborock S5 Max jedan od od najmoćnijih pametnih usisivača na tržištu. Ima 14 senzora za navigaciju i dolazi s krpom za brisanje, dodatnim HEPA filterom, bočnom četkom, priključnom stanicom za napajanje, glavnom četkom i uputstvom.

Napišite prvi recenziju za “Robot usisivač Roborock S6 Pure Vacuum Cleaner Crni”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Trenutno bez recenzija.

Main Menu

Robot usisivač Roborock S6 Pure Vacuum Cleaner Crni

Robot usisivač Roborock S6 Pure Vacuum Cleaner Crni