Pametni sat Xiaomi Mi Watch Crni

249,00 KM

Na stanju

  • Ekran : 1.39″ AMOLED
  • Rezolucija: 454 x 454
  • Dimenzije : 45.9 x 53.4 x 11.8 mm
Compare

Pametni sat Xiaomi Mi Watch Crni

 

Xiaomi Mi Watch je elegantan i multifunkcionalan pametni sat koji je u mogućnosti da prati čak 117 različitih aktivnosti. Vodootporan je i ima izuzetno dugotrajnu bateriju. Ovaj model ima okrugli AMOLED displej (1.39 inča) s automatskim osvjetljenjem i kolor prikazom u rezoluciji 454×454 piksela. Ekran je zaštićen 2.5D staklom i oleofobnim premazom koji sprečava ostavljanje tragova prstiju.

Mi Watch dolazi s prilagođenim Xiaomi operativnim sistemom MIUI koji obećava fantastično korisničko iskustvo. Ovaj smartwatch ima i svoj GPS za precizno praćenje lokacije. Ostali senzori omogućavaju niz drugih korisnih praćenja koja korisniku mogu biti važna.

Pored mjerenja i praćenja otkucaja srca, tu je i niz drugih načina za redovnu kontrolu korisnikovog zdravlja, fizičke forme i kvaliteta sna. Sve u svemu, ovaj istinski pametni sat prati čak 117 različitih aktivnosti, tako da dugo možete uživati samo istražujući ssve njegove korisne opcije.

KARAKTERISTIKE:

Ekran : 1.39″ AMOLED
Rezolucija ekrana : 454 x 454
Kompatibilni operativni sistemi : Android 4.4 ili više / iOS 10.0 ili više
GPS : Da
Bluetooth : Da
Trajanje baterije : do 16 dana
Vodootpornost : 5 ATM
Boja : Crna
Dimenzije : 45.9 x 53.4 x 11.8 mm
Masa : 32 g

Xiaomi Mi Watch je prvi model ovog velikog brenda koji dolazi s podrškom za Amazon Alexa asistenta. Zahvaljujući Bluetooth 5.0 tehnologiji, poveziv je i sa Android i sa Apple uređajima, a na poruke čak omogućava i odgovor, doduše emotikonima. Međutim, kompatibilnost sa smartfonima mu je sjajna. Baterija kapaciteta 420 mAh obezbjeđuje mu ogromnih 16 dana autonomije, ali to može donekle i da varira, zavisno od toga koliko će se intenzivno koristiti sve njegove brojne funkcije i opcije. Baterija se puni putem magnetnog punjača.

Remen na ovom pametnom satu je udoban i lagan. Ako vam dosadi, lako je zamjenjiv i može da se kupi u više različitih boja.

Napišite prvi recenziju za “Pametni sat Xiaomi Mi Watch Crni”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Trenutno bez recenzija.

Main Menu

Pametni sat Xiaomi Mi Watch Crni

Pametni sat Xiaomi Mi Watch Crni