Pametni sat Xiaomi Amazfit GTS 2 mini Sage Green

189,00 KM

Na stanju

  • AMOLED Ekran u boji 1.55”.
  • Trajanje baterije do 14 dana.
  • Garancija 12 mjeseci.
Compare

Pametni sat Xiaomi Amazfit GTS 2 mini Sage Green

GLAVNE KARAKTERISTIKE:

  • AMOLED Ekran u boji 1.55”.
  • Praćenje sportskih aktivnosti. Preko 70 sportskih modova.
  • Trajanje baterije do 14 dana.
  • Vodootporan do 50 metara (5 ATM)
  • Garancija 12 mjeseci.

Amazfit GTS 2 Mini – Gdje se stil susreće sa zdravljem. Amazfit GTS 2 POSJEDUJE  AMOLED zaslon koji se nadmeće s najboljim zaslonima na svijetu. Gustoća piksela od 341ppi čini zaslon jasnim, izvrsnim i stvarnim za život, uz osiguravanje živih boja i glatku čitljivost.

Staklo od ruba do ruba. Tanak i uglađen.
Izvrsno izrađeno 3D zakrivljeno staklo svjetluca poput komada kristala, stvarajući snažno vizualno iskustvo i prekrasne dinamične krivulje tijela od legure aluminija pružajući ugodno i lagano iskustvo nošenja.
Sat također uključuje dijamant karbonski premaz kako bi se osigurao zaslon otporan na ogrebotine i vodootpornost koji uvelike poboljšava kvalitetu i životni vijek stakla.

Potpuna zdravstvena zaštita.
Amazfit GTS 2 opremljen je najnovijim BioTracker™ 2 PPG visoko preciznim biološkim materijalom – optički senzor za praćenje razvio je Huami Technology. Zahvaljujući moćnom senzoru, uistinu ostvaruje svestranu zdravstvenu zaštitu.

Mjerenje  krvi i kisika.
Kada se svakodnevno izlažete naporu, trčite maraton ili intenzivno vježbate na otvorenom, možete testirati razinu SpO2 onog trenutka kad se osjećate loše, bolje razumijevajući svoje fizičko stanje i držeći svoje zdravlje pod kontrolom.

Cjelodnevno praćenje otkucaja srca.
Amazfit GTS 2 ima precizno 24-satno praćenje otkucaja srca, pokrivajući zone otkucaja srca i pružajući upozorenja kada je vaš puls u mirovanju ili  abnormalno povišen.

PAI sistem cjenjivanja zdravlja.
PAI vrijednost izračunava se obrađivanjem podataka o vašem pulsu, vremenu vježbanja i ostalim složenim zdravstvenim informacijama algoritmom. Ova vrijednost pruža prilagođenu zdravstvenu procjenu za svakog korisnika na temelju njegovih specifičnih zdravstvenih podataka, nudeći svima jedinstveno iskustvo.

Praćenje kvalitete sna.
Dobar san glavni je prioritet u modernom svijetu. Stoga Amazfit GTS podržava dubinsko praćenje spavanja, koje može preciznije odrediti fazu spavanja (lagani san, dubok san, REM razdoblja), nadzirati stanje disanja u snu i pružiti kvalitetnu analizu i prijedloge za poboljšanje na temelju spavanja.

Praćenje nivoa stresa.
Stres je temeljni uzrok mnogih zdravstvenih problema. Pomoću GTS možete provjeriti gdje leži vaša osobna razina stresa – od opuštenog, normalnog, srednjeg ili visokog – kad god osjetite pritisak tijekom dana, tako da znate kada se treba opustiti i smanjiti ga.

Bluetooth telefonski pozivi.
S ugrađenim zvučnikom i mikrofonom od sada možete i telefonirati sa svojim GTS satom tako da mobitel uopće neće biti potrebno vaditi te nećete propustiti bitne pozive.

90 ugrađenih sportskih načina. Pametno prepoznavanje rada.
Aktivirajte jedan od 90 sportskih načina koji su vam potrebni i nakon završetka vježbe sat će izraditi odgovarajuće analitičko izvješće koje je također vidljivo u mobilnoj aplikaciji, kako bi vam pomoglo u kontinuiranom poboljšanju plana vježbanja. Inteligentno prepoznavanje sportskih načina rada također uklanja potrebu za ručnim odabirom, tako da je sat uvijek spreman za akciju.

Vodootporan do 50m.
Zahvaljujući profesionalnoj hidroizolaciji koja nudi zaštitu do dubine od 50 metara, Amazfit GTS identičan je tradicionalnim vrhunskim satovima i može se bezbrižno nositi svakodnevnoj upotrebi ili prilikom plivanja.

7-dnevno trajanje baterije.
Nema pauze u vašem napretku. Tanji, lakši i s duljim vijekom trajanja baterije. Opremljen je sistemom baterije od 246mAh koja može normalno trajati 7 dana i uvijek je spremna za korištenje.

Napišite prvi recenziju za “Pametni sat Xiaomi Amazfit GTS 2 mini Sage Green”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Trenutno bez recenzija.

Main Menu

Pametni sat Xiaomi Amazfit GTS 2 mini Sage Green

Pametni sat Xiaomi Amazfit GTS 2 mini Sage Green