Pametni sat Samsung Galaxy Watch R820 44mm Aluminum Black

449,00 KM

Na stanju

  • Super AMOLED zaslon: 1.4 Inch
  • Interna memorija: 4 GB
  • IP68 – Vodootporan
Compare

Pametni sat Samsung Galaxy Watch R820 44mm Aluminum Black

Galaxy Watch 44MM SM-R820
Ostanite povezani sa Galaxy watch-om za zdraviji način života koji Vam na zapešću daje savjete u trenu. Dobivajte preciznije informacije o svom zdravlju na većem zaslonu sata koji misli na Vaše zdravlje. Galaxy Watch  daje Vam potrebne informacije kad god ih trebate.

Prilagođena udobnost na Vašem zapešću
Prilagodite izgled i udobnost partnera za zdravlje kojeg želite držati uz sebe bez prekida. Galaxy Watch  može se prilagoditi od samog početka; prvo birate Bluetooth ili LTE model, 44 mm ili 40 mm, nehrđajući čelik ili lagani aluminij i dizajn remena.

Proširite svoj prostor
Povećajte prostor na zaslonu s neprekinutim pregledom na elegantnom kućištu s okvirom osjetljivim na dodir za lakše upravljanje. Galaxy Watch ima povećan zaslon s čistim crnim zaslonom i rubom koji jedva da postoji radi većeg prostora za pregled svega što Vam treba.

Odaberite stil koji odgovara Vašem #withGalaxy
Izrazite se s brojčanikom koji odgovara Vašem stilu i raspoloženju. Kada uslikate svoju odjeću za taj dan, Galaxy Watch  predložit će odgovarajući brojčanik.

Pratite svoju tjelovježbu na zapešću
Galaxy Watch prati Vaše pokrete tako da ga možete samo navući i započeti s vježbom. Automatskom praćenju dodano je plivanje tako da sada imate sedam vježbi, a ručno praćenje radi za sve aktivnosti koje možete pratiti. Funkcija trenera za trčanje omogućuje praktične savjete u stvarnom vremenu

Napišite prvi recenziju za “Pametni sat Samsung Galaxy Watch R820 44mm Aluminum Black”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Trenutno bez recenzija.

Main Menu

Pametni sat Samsung Galaxy Watch R820 44mm Aluminum Black

Pametni sat Samsung Galaxy Watch R820 44mm Aluminum Black