Nadzorna kamera IMILAB EC2 Wifi Home Security Camera

179,00 KM

Na stanju

Model- CMSJ11A
Rezolucija- 1080P
Vodootporan nivo IP65
Podrška sustava- Android 4.4 / IOS .9.0 i novije verzije
Kapacitet baterije- 5100mAh

Compare

Nadzorna kamera IMILAB EC2 Wifi Home Security Camera

Vanjski bežični WiFi IMILAB sigurnosna kamere dolazi sa 100% bežičnom instalacijom. NEMA više lažnih alarma uzrokovanih kišom, snijegom ili bubama, jer ugrađeni Smart PIR senzor pokreta ove pametne wifi kamere reagira samo na sisavce ili bilo što iznad temperature 97 ° F (36,0 °) C). Entitet toplinskog života aktivirat će i probuditi kameru, kratki videozapis prenijet će se u oblak kako bi se utvrdilo je li riječ o čovjeku, a ako je tako, na vaš će se telefon poslati obavijest u stvarnom vremenu.
Višestruki način pohrane Podrška lokalnim MicroTF skladištima (maksimalno 64G), besplatna pohrana 7-dnevnog alarma u oblaku. Vanjska kamera Wireless podržava lokalni poslužitelj (brza mreža) i WiFi vezu.
IR noćni vid
IMILAB vanjska kamera bežična ugrađena infracrvena svjetla od 8 kom mogu pomoći monitoru dometa od 32 metra, što osigurava da vanjska sigurnosna kamera ne propušta važne trenutke čak ni u tamnoj noći.

1080P Full HD
1080P FHD kvaliteta slike, ugrađena 8 infracrvenih svjetala za noćni vid, veliki otvor blende F2,6. Naša baterijska bežična kamera na otvorenom može snimati videozapise pod 1080P visoke razlučivosti sa širokim kutom od 120 °, tako da možete jasno vidjeti svaki kut u širem rasponu.

Napišite prvi recenziju za “Nadzorna kamera IMILAB EC2 Wifi Home Security Camera”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Trenutno bez recenzija.

Main Menu

Nadzorna kamera IMILAB EC2 Wifi Home Security Camera

Nadzorna kamera IMILAB EC2 Wifi Home Security Camera