Nadzorna kamera IMILAB EC2 Wifi Home Security Camera set

189,00 KM

Na stanju

• Rezolucija videozapisa: 1920×1080
• Objektiv: f / 2.6
• Povezivost: Wi-Fi (IEEE802.11b / g / n)
• Ulazna snaga: 5V / 2A
• Kapacitet baterije: 5100mAh
• Utor za SD karticu: maks. 64 GB
• Uobičajeno vrijeme rada: 3 mjeseca
• Vodootpornost: IP65
• Dimenzije: 4,7 x 7,3 x 14 cm

Compare

Nadzorna kamera IMILAB EC2 Wifi Home Security Camera set

Zaštita kuće ili posla nikada nije bila lakša, sa novom  sigurnosnom kamerom Xiaomi IMI EC2 1080p. Dizajnirana za upotrebu u zatvorenom i na otvorenom, ima jednu od najviših audiovizuelnih kvaliteta koju ćete u ovom trenutku pronaći, a jedan je od najboljih.

Nadzorna kamera IMILAB EC2 podržava Full HD rezoluciju, što osigurava kristalno čistu sliku. Takođe ima ugrađeni zvučnik i mikrofon, koji omogućuju dvosmjernu daljinsku komunikaciju putem vašeg telefona. Sve što trebate je pristup internetu.

Ugrađena PIR tehnologija (pasivna infracrvena tehnologija) u kombinaciji s vještačkom inteligencijom otkriva predmete koji emituju toplinu i razlikuje ljude od kućnih ljubimaca. Na ovaj ćete način obavijesti na pametnom telefonu primiti samo kad fotoaparat detektuje ljudsko kretanje.

Visoka rezolucija s podrškom za Full HD u kombinaciji s otvorom blende od F2.6  prikazuje nevjerovatno čiste i kristalno jasne slike i snimke pod uglom gledanja od 120°. IR LED diode osiguravaju da ih vidite čak i u mraku. Ugrađena baterija od 5100 mAh pruža radni vijek od 3 do 4 mjeseca. Kamera radi na mrežama od 2,4 GHz.

Potrebna Vam je bazna stanica na koju možete povezati do 4 kamere . Bazna stanica radi s dometom do 100 m . Kamera dolazi sa zidnim nosačem , zajedno s  nastavkom , koji će vam omogućiti da podesite željeni ugao gledanja. Certifikat IP66 osigurava da će vaša kamera biti sigurna čak i po lošem vremenu, bilo da je to snijeg, kiša ili sunce.

Gateway dizajniran tako da možete sve kontrolisati

Ova kamera ne dolazi sama, ako želite stvoriti integrirani sistem kamera, posebno dizajniran da budete sigurniji, imate novi  Xiaomi IMI Gateway, posebno dizajniran tako da ga možete koristiti s do 4 kamere. Uz to, ovaj se model može koristiti zajedno s aplikacijom Xiaomi Home APP, tako da možete bez problema vidjeti sve kamere sa svog pametnog telefona. S  ethernet vezom,  tako da imate stabilniju vezu, jedan je od najboljih modela koje ćete danas naći.

Napišite prvi recenziju za “Nadzorna kamera IMILAB EC2 Wifi Home Security Camera set”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Trenutno bez recenzija.

Main Menu

Nadzorna kamera IMILAB EC2 Wifi Home Security Camera set

Nadzorna kamera IMILAB EC2 Wifi Home Security Camera set