Bluetooth slušalice Xiaomi Redmi AirDots 2

39,00 KM

Na stanju

  • Vrijeme punjenja: 45 min  / 6 H (stanica).
  • Vreme reprodukcije: 3-3.5 sati (6 puta)
  • Vrijeme razgovora: do 3 h (6 puta)
Compare

Bluetooth slušalice Xiaomi Redmi AirDots 2

Za razliku od Redmi AirDots S (Mi True Wireless Earbuds Basic S u Europi), ove slušalice čije ime i dalje izbjegavam pisati nude nešto bolje zaokruženo iskustvo i to za gotovo identičnu cijenu. Xiaomi u ovom segmentu nevjerojatno dobro odradi one osnovne stvari koje još jeftinije nebrendirane bežične slušalice obično prepuste slučaju. Tako tu nema problema s konekcijom, tu je i pravi TWS sustav (svaka slušalica se zasebno može spojiti i odspojiti s telefona ili nekog drugog uređaja), kvaliteta izrade je na nivou kojeg bi očekivali od znatno skupljih slušalica te je tu i jako lijepo balansiran zvuk.

Osim što možete telefonirati i primati telefonske pozive, isto tako možete kontrolisati i muzički player na vašem mobitelu. Samo ćemo spomenuti kako će se prije korištenja slušalice prvo međusobno povezati, a nakon toga će se povezati na vaš mobilni telefon

  • Bluetooth standard: V5.0
  • Vrijeme razgovora: 3h
  • Vrijeme na čekanju: 80 sati.

Zahvaljujući kvalitetnim materijalima i ergonomskom dizajnu imaju kristalno čisti zvuk (frekvencijski rang od 20-20000 Hz, osjetljivost 100 dB, impedancija 32 Ω), obje se slušalice mogu pohvaliti ugrađenim mikrofonom i podržavaju “uklanjanje buke” što samo znači kako će kvaliteta razgovora biti bolja, odnosno vaš će vas sugovornik bolje čuti.

 

Bluetooth slušalice Xiaomi Redmi AirDots 2

Bluetooth slušalice Xiaomi Redmi AirDots 2

Slušalice imaju ugrađene baterije od 40 mAh i one će potrajati do 4 sata rada. Baterija za punjenje od 300 mAh nalazi se u punjačkoj kutiji i s njom možete slušalice napuniti tri puta. Slušalice su vrlo malih dimenzija od samo 62 x 42 x 26 milimetara i svaka je teška tek 4,2 grama, tako da ih nećete niti osjetiti u ušima. Idealne su za korištenje u svim uvjetima, pa čak i dok vježbate, trčite ili vozite bicikl.

.

Napišite prvi recenziju za “Bluetooth slušalice Xiaomi Redmi AirDots 2”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Trenutno bez recenzija.

Main Menu

Bluetooth slušalice Xiaomi Redmi AirDots 2

Bluetooth slušalice Xiaomi Redmi AirDots 2