Autopunjač Xiaomi Mi 20W Wireless Car Charger Crni

79,00 KM

Na stanju

 • Vrsta proizvoda Držač za automobil ; AutoPunjač za telefone
 • Priključci USB tip C
 • Snaga 20 vata
 • Izlazna snaga :
  5.0V 3.0A
  9.0V 2.0A
  12,0V 2.0A
  15.0V 1.8A
  20,0V 1,35A
Compare

Xiaomi Mi 20W Wireless Car Charger

Xiaomi Mi 20W Wireless Car Praktični bežični auto punjač. Kućište izrađeno od visokokvalitetnog PC materijala ima mogućnost podešavanja širine i odgovara većini pametnih telefona. Držač omogućuje bežično Qi punjenje do 20W.

Dizajn Xiaomi Mi 20W bežičnog punjača za automobil je vrlo lijep. Trebao bi izgledati elegantno i dobro mu ide. TO je kombinacija mat i sjajne crne plastike uspjela , iako je prednja strana zbog toga prilično sklona mrljama i otiscima prstiju. Čim priključite uređaj na USB konektor (na nekoliko mjesta postoji upozorenje da je crveni s većom snagom ispravan), spremnost držača / punjača pokazuje lijepi plavi krug . Kabel je spojen na punjač s donje ivice, ali je uzeta u obzir i direktna veza telefona. Tako postoji i prostor za konektor na mjestu gdje se normalno nalazi utičnica za mobilni telefon.

Najveći dio cijelog uređaja su motorizirani terminali. Pokreće ih infracrveni senzor koji je skriven ispod prednje sjajne ploče. Samo se približite držaču telefonom i paketi se kreću bočno i natrag oko dvije sekunde. Čini se da je ovo kratko vrijeme “na papiru”, ali dovoljno je vremena da pravilno postavite svoj mobilni telefon. Sve što trebate učiniti je izvući telefon i staviti prste u stranu . Još jedan infracrveni senzor, koji se nalazi s lijeve strane, brine se za otvor.

Napišite prvi recenziju za “Autopunjač Xiaomi Mi 20W Wireless Car Charger Crni”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Trenutno bez recenzija.

Main Menu

Autopunjač Xiaomi Mi 20W Wireless Car Charger Crni

Autopunjač Xiaomi Mi 20W Wireless Car Charger Crni